Uit eten...

Hoe graag ik ook zelf achter de potten sta, ik schuif toch ook graag eens ergens anders aan tafel. Eén grote voorwaarde: graag ook iets anders kaaskroketten op de kaart voor niet-vleeseters!

Hieronder een selectie...

Wil je weten waar ik nog zoal langs kom? Check Foursquare...

Oost-Vlaanderen


Avalon - Gent

Een zeer inspirerend restaurant. Veggie op een hoger niveau! Jammer genoeg enkel open op werkdagen tijdens de middag, dan geraak ik er jammer genoeg niet. Ik heb het dus pas kunnen ontdekken tijdens de Gentse Feesten. Misschien toch eens een gastronomisch diner proberen?

Tallore's favourite: Salade met falafel
Antwerpen


Lombardia - Antwerpen


Mijn favoriet plekje voor schafttijd tijdens een dagje shoppen in Antwerpen. Alle gerechtjes zijn met superveel verse (bio-)groentjes bereid en dat is helemaal mijn ding. Een minpuntje: je moet er ook als klant betalen voor de pipi te doen...


Tallore's favourite: Mexican Cheese Burger


West-Vlaanderen


Pizzeria - Trattoria Toscana - Oostende


Buiten het centrum van Oostende, maar echt een zaak naar mijn smaak. Je kan verse pizza en pasta afhalen, maar er zijn ook een paar tafeltjes om je pizza recht uit de oven te verorberen met een lekker glas wijn. Lekkerste pizza die ik tot hiertoe aan de kust at. Volgend bezoekje aan zee, probeer ik er eens een pasta uit.


Tallore's favourite: Pizza vegetarianaTsjechië

Clear Head - Praag

Ontdekt tijdens een citytripje met vriendinnen. We hadden het 's middags al eens geprobeerd, maar toen was het volzet. We reserveerden dan maar een tafeltje voor dezelfde avond en ons geduld werd beloond. Wat een keuken. Dit receptje is een ode aan de burger die ik er toen at.

Tallore's favourite: Beetroot burger