Dit heb je nodig:
- 2 gele paprika's
- 1 kleine ui
- 1 kleine wortel
- Olijfolie
- Oregano (Goeie!)
- Peper & zout van de molen
Verwarm je over voor op 200°C en neem een ovenschaal of bakplaat.
Maak de groenten schoon en snijd de wortel in schijfjes, de ui in have ringen en de paprika's in 8 gelijke stukken. Giet er een flinke scheut olijfolie over en ongeveer een halve koffielepel organo. Meng onder elkaar en schik de paprika's met de schil naar boven. Zet een 30 à 40 minuten in de hete oven tot de schil van de paprika's begint te kleuren. Geniet intussen van de heerlijke geur in de keuken ;)
Neem uit de oven en dek onmiddellijk af met folie. Na een paar minuten haal je de folie weg en kan je de schil heel makkelijk van de paprika verwijderen. Doe de ontvelde paprika, ui en wortel in een mengbeker en mix tot een glad sausje. Kruid met peper en zout naar smaak.
Serveer meteen bij je rijst, groentetaart, ... of pasta zoals wij deden:
Maak de groenten schoon en snijd de wortel in schijfjes, de ui in have ringen en de paprika's in 8 gelijke stukken. Giet er een flinke scheut olijfolie over en ongeveer een halve koffielepel organo. Meng onder elkaar en schik de paprika's met de schil naar boven. Zet een 30 à 40 minuten in de hete oven tot de schil van de paprika's begint te kleuren. Geniet intussen van de heerlijke geur in de keuken ;)
Neem uit de oven en dek onmiddellijk af met folie. Na een paar minuten haal je de folie weg en kan je de schil heel makkelijk van de paprika verwijderen. Doe de ontvelde paprika, ui en wortel in een mengbeker en mix tot een glad sausje. Kruid met peper en zout naar smaak.
Serveer meteen bij je rijst, groentetaart, ... of pasta zoals wij deden:
Geen opmerkingen:
Een reactie posten