Dit heb je nodig:
- 1 pakje Spicycook van Bosto
- 1 kopje diepvrieserwtjes
- 2 handjes diepvriessperzieboontjes, in stukjes gebroken
- Eventueel: 1/2 groentebouillonblokje dat nog in je keukenkast ligt
- Eventueel: 1 grote tomaat, ontpit, in blokjes
- Olijfolie
Zo maak je het:
Simpel, volg gewoon de instructies op de verpakking! Voor mijn variant, voeg je na stap 4 (ik nam ongeveer 700 ml water) nog een half groentebouillonblokje en de gebroken sperzieboontje toe. Enkele minuten later voeg je nog de erwtjes toe.
En nog enkele minuten later is het al klaar. Ik werkte af met wat blokjes verse tomaat en een straaltje olijfolie.
Niet dat ik dit elke dag zou maken, daarvoor leef ik mezelf te graag uit in de keuken, maar het is wel zeer handig om in huis te hebben. Dit kan je zeker een paar bezoekjes aan de plaatselijke frituur besparen als het eens snel moet gaan. Meer info op www.bosto.be
Simpel, volg gewoon de instructies op de verpakking! Voor mijn variant, voeg je na stap 4 (ik nam ongeveer 700 ml water) nog een half groentebouillonblokje en de gebroken sperzieboontje toe. Enkele minuten later voeg je nog de erwtjes toe.
En nog enkele minuten later is het al klaar. Ik werkte af met wat blokjes verse tomaat en een straaltje olijfolie.
Niet dat ik dit elke dag zou maken, daarvoor leef ik mezelf te graag uit in de keuken, maar het is wel zeer handig om in huis te hebben. Dit kan je zeker een paar bezoekjes aan de plaatselijke frituur besparen als het eens snel moet gaan. Meer info op www.bosto.be
Geen opmerkingen:
Een reactie posten