Dit heb je nodig voor 1 klein kommetje crème:
- 2 à 3 rode bieten (voorgekookt, zo in een zakje)
- 2 sjalotjes
- 2 el olijfolie
- 1/2 kl dijonmosterd
- Peper en zout
Zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 200° C. Snijd de bieten in dobbelsteentjes en de sjalotjes in kwarten. Doe ze in een ovenschotel, "drizzle" er wat olijfolie over en zet ongeveer 30 minuten in de oven. Schep halfweg eens om.
Laat een minuutje afkoelen, doe in een mengbeker met een beetje olijfolie en de mosterd. Mix fijn met de staafmixer en kruid af met peper en zout. Gebruik warm als bijgerechtje of laat afkoelen en serveer op een toastje ofzo.
Je moet er wat feta bijdoen... http://donnacaramella.blogspot.be/2012/08/verliefd-smeersel.html
BeantwoordenVerwijderenIk ben een grote fan van rode biet, en zeker in combinatie met knoflook. Ik ga dit zeker eens proberen. Thanks!
BeantwoordenVerwijderenSarah - Tasting Lifestyle
http://tastinglifestyle.blogspot.be