Dit hebt je nodig voor 2 personen:
- 150 g risoni
- 1 kleine ui, fijngesnipperd
- 1 teentje look (optioneel)
- 350 g bladspinazie, diepvries
- 250 g Quorn-gehakt, diepvries (Colruyt)
- 15-tal zwarte olijven, ontpit, in schijfjes
- 100 g gekruide (feta-)kaasblokjes in olie, uitgelekt
- 1/2 koffielepel nootmuskaat
- Olijfolie
- Peper & zout van de molen
Kook de risoni al dente volgens de instructies op de verpakking. Verwarm intussen een antikleefpan met een scheutje olijfolie. Fruit er het uitje en de look in en voeg daarna het (nog diepgevroren) Quorn-gehakt toe en de spinazie. Roer goed tot alles ontdooid is en kruid dan flink met peper, zout en nootmuskaat. Laat nog even verder sudderen en voeg dan de uitgelekte risoni toe. Haal de pan van het vuur en voeg dan de kaasblokjes en olijven toe, meng goed en serveer!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten