Dit heb je nodig voor 2 personen:
- 200 g volkoren pasta
- 1 rode paprika, in blokjes
- 2 à 3 sjalotjes, fijngehakt
- 1 groot bakje champignons (500 g), in dunne schijfjes
- 1 doosje Alpro Soja Cuisine Light (250 ml)
- 1 à 2 eetlepels fijngehakte dragon (vers of gedroogd), naar smaak
- 1 à 2 eetlepels fijngehakte, verse basilicum + enkele hele blaadjes voor de afwerking
- Olijfolie
- Peper & zout van de molen
Zo maak je het:
Kook de pasta al dente, volgens instructies op de verpakking. Zet intussen een antikleefpan op het vuur met een scheutje olijfolie. Fruit er de sjalot in, voeg daarna de paprika toe en laat enkele minuten stoven. Voeg daarna de champignonschijfjes toe. Wanneer de paprika en champignon gaar zijn en het meeste vocht is verdwenen, kruid je alles met peper en zout en voeg je de fijngehakte kruiden toe. Voeg ten slotte de sojaroom toe en laat nog een minuutje doorkoken. Voeg de uitgelekte pasta toe, meng en versier met wat basilicumblaadjes.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten